Artisten Ingenting är tillbaka i bloggen. Denna gång med den smittsamt medryckande singeln Allt vi gjort. Med skön rytm och gitarrkomp sjunger Ingeting om leva livet för dagen och inte tänka på konsekvenserna. Pop komprimerad till 2 minuter och 11 sekunder. Det är energi det.

DOLBY ATMOS

Om Allt vi gjort berättar Ingenting för bloggen:

”Sången handlar om att göra slarviga val i ungdomen utan att tänka på konsekvenserna, men att den ofta kan göra dig rikare på erfarenhet. Ett ”lev snabbt, dö ung”-motto som kan gå åt båda hållen, men som du kommer att få minnen för livet om du anammar den livsstilen, ett förakt för den svenska försiktigheten!”

Med singeln följer Ingenting upp Inte för dig/inte för mig som släpptes tidigare i våras och leder vägen fram till fler singlar under sommaren.

Ingenting

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011