Om Tom Petty och Springsteen fick ett kärleksbarn kanske det hade låtit som Matt Sahadis singeln Light of Hope. Det är i alla fall de inspirationskällorna artisten tagit för låten, och hey, det är väl inga dåliga inspiratörer direkt. Hur låter det då? Definitivt arenarock! Låten är hopfull och ämnar att skänka tröst till de som fylls av ångest och existensiell kris. Väldigt omtänksamt och humant i tider där psykisk ohälsa är en av de sjukdomstillstånd som växer mest. 

Nordiska Favoriter

Låten är soft och väldigt behaglig att lyssna på, det är ett organiskt landskap med vackert svulstig sång som målas upp. Matt Sahadi väljer även att plocka in munspel som i stort sätt är närvarande igenom hela låten. Det finns ett visst vemod, men ändå värme i ett munspel, och det är väl just den kontrasten som låten ämnar att fånga. Att det är okej att må dåligt för vi kan ändå omfamnas av andra och känna en tillhörighet och hopp om att må bättre. Låten är oklanderligt producerad och definitivt värd att lägga till på sin play-list.

Ni hör den hoppfulla indie-rock singeln Light of Hope här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.