Om Tom Petty och Springsteen fick ett kärleksbarn kanske det hade låtit som Matt Sahadis singeln Light of Hope. Det är i alla fall de inspirationskällorna artisten tagit för låten, och hey, det är väl inga dåliga inspiratörer direkt. Hur låter det då? Definitivt arenarock! Låten är hopfull och ämnar att skänka tröst till de som fylls av ångest och existensiell kris. Väldigt omtänksamt och humant i tider där psykisk ohälsa är en av de sjukdomstillstånd som växer mest. 

Följ på Apple Music

Låten är soft och väldigt behaglig att lyssna på, det är ett organiskt landskap med vackert svulstig sång som målas upp. Matt Sahadi väljer även att plocka in munspel som i stort sätt är närvarande igenom hela låten. Det finns ett visst vemod, men ändå värme i ett munspel, och det är väl just den kontrasten som låten ämnar att fånga. Att det är okej att må dåligt för vi kan ändå omfamnas av andra och känna en tillhörighet och hopp om att må bättre. Låten är oklanderligt producerad och definitivt värd att lägga till på sin play-list.

Ni hör den hoppfulla indie-rock singeln Light of Hope här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.