Color Theory är tillbaka för att ge oss en berättelse om en person som inleder en relation relation med en robot. Även om personens älskarinna är perfekt som varelse, längtar han efter den genuina känslomässiga kopplingen som bara en människa kan ge.
Spännande tema måste jag säga. När allt någonstans känns artificiellt och vi lever ett mer uppkopplat, samtidigt distanserat liv från varandra.

Apple Music

Produktionen på She’s made of wires är som vanligt när det gäller Color Theory välgjord med ett snyggt elektroniskt ljudlandskap bestående av mjuka synthar och en viss lekfullhet i arrangemanget, vilket jag alltid fastnar för.

Color Theory

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.