Omslag

En Ed Sheeran som försöker stå emot vågorna som slår emot honom är handlingen i videon till sångarens senaste singel Boat från albumet Subtract, som släpps den 5:e Maj.
En emotionell singel där just båten är en metafor för depression, som också var den första Ed skrev till det nya albumet. Videon i sig förstärker det budskapet med vågorna som gör det svårt att navigera och kunna ta sig hem.

Svensk Pop

”Jag spiralerade genom rädsla, depression och ångest, jag kände att jag drunknade med huvudet under ytan, tittade upp men kunde inte nå ytan efter luft.”

”Jag hade arbetat på Subtract i ett decennium. Försökt skulptera det perfekta akustiska albumet. Skrivit och spelat in hundratals låtar med en tydlig vision om vad jag trodde att det skulle vara. Sedan i början av 2022 förändrades en rad händelser mitt liv, min mentala hälsa och i slutändan hur jag såg på musik och konst.”

Ed Sheeran

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.