Nyligen genomgick artisten Aaron Taous en av de ultimata sorgerna, att förlora en förälder. Lyckligt nog fanns artisten nära sin far under hela övergången till den andra sidan. Något som troligtvis med tiden gör att det känns lättare att acceptera det definitiva faktumet att livet är slut. Det vackra i allt detta är att minnena kommer bestå igenom musik genom artistens nya EP For Marv. En samling låtar som är tillägnad hans far och firar allt vad han betydde och stod för. Låtarna blev en form av terapi för artisten att bearbeta vad hans pappa genomgick. Aaron fick dessutom möjligheten att spela upp all musik för sin far innan han avled. Troligtvis även det något som kan skänka ro till sorgen på sikt. 

POPMUZIK SUMMER

Ni hör den otroligt känslosamma, avskalade och nära singeln Loving Someone här i bloggen. I ett större sammanhang kan vi se låten som ett firande av människor i ens närhet som gått bort.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011