Efter att ha släppt debuten Ambulance tillsammans med Ginger Kahn från gruppen Priest i höstas är det nu dags för The Brides of the Black Room att fördjupa det samarbetet med singeln All that I have left of you is missing. Denna gång har de även bjudit in Cilia för att göra låten till en duett, och vilken duett sedan.

Popmuzik Lover Patreon

Resultatet är mörkt och dramatiskt i både produktion och sång, vilket jag älskade. Hur låten byggs upp från en stämningsfull inledning med hjälp av Cilias röst, för att sedan byggas på med pampiga trummor, stråkar och synthar.

Wow! säger jag.

Du kan även kolla in musikvideon av EroGuru här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011