The Pink Crows är en duo med bas i Paris som består av den svenska sångerskan Hanna Hägglund och franske producenten Franck Rapp. De släppte albumet Strange Me 2016 som de sedan följde upp med The Pink Crows 2019 från vilken du här kan lyssna på senaste singeln Black day som släpps tillsammans med en musikvideo.

Nordiska Favoriter

Nya singeln bjuder på filmisk känsla i den elektroniska produktionen och mixar sköna beats till en funkig melodi. Det är lite 70-tals feeling över detta ändå, vilket jag uppskattade. Låten i sig handlar om när livet förvandlats till en mardröm och du inte kan se något annan än mörker.

Du kan kolla in den minst lika filmiska musikvideon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.