Helena Wigeborn och Jonas Rasmusson i Train To Spain fortsätter jobba mot kommande albumet som släpps i början av hösten. Nya singeln heter I wanna know och är en elektropoplåt signerad duon tillsammans med producenten Michael Lövgren, eller Milo Blue som han kallar sig. Med grym energi och pumpande, dansanta beats tillsammans med stark melodi lär duon ta över dansgolven och vara ett givet inslag i träningsspellistan.

Favoriter Apple Music

Vill du även ha något än mer tyngre, så kan du kolla in remixen av TOLCHOCK. Här blir låten än mer mörkare och tyngre. Men vi får samtidigt den härliga synthproduktionen som gör originalet så lysande.

Train To Spain

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.