Skev fågelsång, FEL! Det här är ljudet av Familjen som decimerar allt motstånd. Med kraftfull basgång, trance-inslag och klockren melodi transporteras vi till en svettig klubb i Vägrar gå hem. Passande nog en titel som sluter upp i känslan singeln förmedlar. Ett ogenomtänkt sammanträffande? Troligtvis inte.

Popmuzik Lover Patreon

Efter att i höstas ha släppts Säg mitt namn med Oscar Zia återvänder Familjen till sina rötter och ger oss extra allt plus lite till. Den här låten kan inte släppas mer perfekt såhär inför påskfest och valborg. Jag hade blivit föga förvånad om det inte blir riktigt mycket röj när den här låten kommer ut på livescenen och spelas för en gastande publik. Det luktar hit!

Johan T Karlsson om låten:

Vägrar gå hem handlar om att fastna i någon slags bekvämt Svensson-liv. Om att bli äldre och sluta att gå ut och festa, leva djävul och gå på klubb.
Man bli bekvämare med åldern, men det är också mer viktigt att balla ur. Vägrar gå hem är en låt om att aldrig sluta festa och leva livet!”

Familjen

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011