Video

Everything But The Girl har spelat in en video till singeln No one knows we’re dancing från albumet Fuse, deras första sedan Temperamental 1999.

Följ på Apple Music

Videon till No one knows we’re dancing är regisserad av Charlie Di Placido och koreograferad av Miranda Chambers, vilket tillsammans blir deras tredje och sista video för låtarna från albumet.
I bild ser vi dansarna Celine Forten, Fatou Bah, Meshach Henry, Samuel Mena Garcia, Tania Dimbelolo, Jade Whitney och James Lambert som då tolkar låtens rytm och känsla. Det är otroligt läckert och snyggt gjort måste jag säga.

Om låten berättar sångerskan Tracey Thorn:

”Jag tror att vi alla saknade nattlivets gemenskap och att gå ut under pandemin. Låten är en hyllning till de fullsatta söndagsklubbarnas storhetstid – ansiktena, det hemliga livet, klubbarna där Ben DJ:ade i början av 2000-talet.”

Everything But The Girl

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.