Den Los Angeles-baserade singer-singwritern Joshua Radin är här aktuell med singeln Better life. En låt på vilken vi får följa med en emigrants resa till USA i sökandet efter det där bättre livet. Kanske ekonomiskt bättre eller bara ett liv utan krig.

Svensk Pop Apple Music

Sångaren berättar:

”Jag skrev Better life medan jag föreställde mig hur det kändes att komma till Amerika och söka tillflykt från en annan plats – en plats som kan ha varit farlig eller till och med dödlig om man stannade kvar och inte var modig eller desperat nog att ge sig ut på en lång, mödosam resa för frihet och ett nytt sätt att leva med hoppfyllda hjärtan. Kom ihåg att vi alla härstammar från invandrare någon gång i vår familjs historia. Varje gång jag ser bilder av barn i burar påminns jag mig om detta.”

Better life är första smakprovet från Joshuas kommande album som då blir hans nionde i ordningen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011