Den Los Angeles-baserade singer-singwritern Joshua Radin är här aktuell med singeln Better life. En låt på vilken vi får följa med en emigrants resa till USA i sökandet efter det där bättre livet. Kanske ekonomiskt bättre eller bara ett liv utan krig.

Apple Music

Sångaren berättar:

”Jag skrev Better life medan jag föreställde mig hur det kändes att komma till Amerika och söka tillflykt från en annan plats – en plats som kan ha varit farlig eller till och med dödlig om man stannade kvar och inte var modig eller desperat nog att ge sig ut på en lång, mödosam resa för frihet och ett nytt sätt att leva med hoppfyllda hjärtan. Kom ihåg att vi alla härstammar från invandrare någon gång i vår familjs historia. Varje gång jag ser bilder av barn i burar påminns jag mig om detta.”

Better life är första smakprovet från Joshuas kommande album som då blir hans nionde i ordningen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.