Från första stund griper Peak/Valley tag i trumhinnan och håller mig som lyssnare i ett hypnotiserande grepp. Allra mest förtjust är jag i den klockrena refrängen där falsettsången är oemotståndligt hookig.

POPMUZIK SUMMER

Tittar vi på texten är låten en stark hyllning till de upp- och nedgångar vi alla kan uppleva i livet men att det alltid finns vänner, kära och familj runtom en.

När du klättrar finns det alltid någon på marken som kan säkra dig. På så sätt är du aldrig ensam, och att ha någon med dig är avgörande. Detsamma gäller för relationer.

Lucky Lo

För att symbolisera de toppar och dalar texten framhäver rör sig även top-line mellan ljus och mörker på ett snyggt och oklanderligt sätt. Såhär säger artisten själv om kontrasten.

Det finns en idé om att perfekt balans är det ultimata målet, men verkligheten är att livet är oförutsägbart och att vi inte alltid kan kontrollera vad som händer oss. Men om vi kan klara resan tillsammans kan vi också hitta lyckan tillsammans

Lucky Lo

I videon till Peak/Valley får vi se Lucky Lo i bergsklättringstema, där känslan bli lika lekfull som låten.

Videon är regisserad av André Hansen och om den berättar sångerskan för bloggen:

”Videon är en återskapning av albumomslaget på det nya albumet The Big Feel.
Temat är bergsklättring av två anledningar; Livet är en vandring i berg, i motvind och i medvind och det enda vi kan gör är att pröva att överleva väderförhållandena. Ta hand om oss själva och våra medresenärer.

Jag har växt upp med klättring, mina föräldrar startade företaget Klättermusen när mitt äldsta syskon vad nyfött. På mig i videoen har jag ett par lila byxor som min pappa designade och som blev sytt i den lilla fabriken på Ön i Umeå. Det är alltså ett litet hommage till min uppväxt, och alla upplevelser i naturen som mina föräldrar jag gett mig igenom sitt jobb.”

Lucky Lo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011