Emily Winter är en country/folk singer-songwriter från Stockholms skärgård är här aktuell med singeln This isn’t me, som är sångerskans fjärde och sista singel för 2020. En låt som handlar om att tappa bort sig själv i en relation och inte våga göra sin röst hört tillräckligt. Något som Emily upplevde att hon gjorde i sin förra relation och med This isn’t me kan hon berätta hur hon kände.

Favoriter Apple Music

”Den här låten hjälpte mig att hitta tillbaka och våga älska mig själv igen.”

Du hör det fina och uttrycksfulla resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.