Jun Miresa är artistnamnet för Herman Olsson, en singer-songwriter som är född och uppvuxen i Arvika, Värmland. Herman fick sin första gitarr när han var 12 och skrev sin första låt vid 19-års ålder. Genom åren har artisten influerats av akter som Sufjan Stevens, Aurora och Hozier för att nämna några. Så med andra ord, en uppväxt som färgats av musiken, skulle man kunna säga.

Popmuzik Lover Patreon

Det var tidigare i höstas som Jun Miresa debuterade med singeln Life is flashing by, som sedan ledde till ett skivkontrakt med bolaget Ninetone via numera labelvännen och singer-songwritern A Choir of Ghost.

Nu är Jun Miresa aktuell med Brother of mine. En låt där sångaren reflekterar över vänskapen mellan ett par syskon som någonstans runnit ut i sanden. Att man vuxit i sär och kanske inte ses lika ofta längre. Men samtidigt är man inte ovänner. Livet har bara tagit en i olika riktningar.

Resultatet är en emotionell låt där Jun Miresa trollbinder oss med sin berättelse och starka, uttrycksfulla röst. För dig som uppskattar just singer-songwriter-genren så kommer Brother of mine definitivt bli en spännande och imponerande upptäckt.

Brother of mine är producerad av Pontus Frisk tillsammans med sångaren, och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011