The Trouble Notes mixar folkpop och filmmusik när de inspireras av cosplay på singeln Never dream alone. Det blir fartfyllt och medryckande när bandet ber oss omfamna våra drömmar och fantasi.

Nordiska Favoriter

Videon till låten är inspelad under Elfia i somras, som är Europas största cosplay-festival, som även använder sig av låtens titel som tagline.

The Trouble Notes är en trio med bas i Berlin, som bland annat släppt albumet Lose Your Ties 2018, samt en hel del singlar genom åren.
Om nya singeln Never dream alone berättar Bennet Cerven i bandet:

Never dream alone är en episk ode till drömmaren. Det var en lätt låt för oss att skriva eftersom vi alltid har identifierat oss som sådana. Vi ville skapa ett musikstycke som fångar den fantastiska andan i våra favoritfilmer och berättelser samtidigt som det är inkluderande och lätt att sjunga med i!”

Följ The Trouble Notes på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.