The Trouble Notes mixar folkpop och filmmusik när de inspireras av cosplay på singeln Never dream alone. Det blir fartfyllt och medryckande när bandet ber oss omfamna våra drömmar och fantasi.

Skicka in din musik

Videon till låten är inspelad under Elfia i somras, som är Europas största cosplay-festival, som även använder sig av låtens titel som tagline.

The Trouble Notes är en trio med bas i Berlin, som bland annat släppt albumet Lose Your Ties 2018, samt en hel del singlar genom åren.
Om nya singeln Never dream alone berättar Bennet Cerven i bandet:

Never dream alone är en episk ode till drömmaren. Det var en lätt låt för oss att skriva eftersom vi alltid har identifierat oss som sådana. Vi ville skapa ett musikstycke som fångar den fantastiska andan i våra favoritfilmer och berättelser samtidigt som det är inkluderande och lätt att sjunga med i!”

Följ The Trouble Notes på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011