Då har vi redan kommit till den 9:e December.
I dagens lucka är det Peter Waerner som ger oss sitt musiktips inför julen.

Minns det så tydligt första gången jag hörde It may be winter outside med S-Connection featuring Anabelle. Älskade låten från start med sitt härliga retro sound, lite åt Motown.

Popmuzik Popcast

Vi var bjudna på releasefest 1994 med jobbet för Absolute Music kommande satsning; den första utgåvan av Absolute Christmas.

De bjöd på julbord på Valands festvåning i Göteborg och vi fick som goodiebag just Absolute Christmas dubbel-cd:n och ett set med 4 glögg-muggar med Absolute Christmas loggan på. De har sedan dess använts flitigt på glöggkvällar genom åren. 
Låten spelades många gånger samma kväll och blev där och då en stor personlig favorit för mig. 

Varför jag älskar låten?

För när jag hör låten känns det som jag får besök av min vän, att Anna är och håller mig sällskap för en stund. Därför blir jag alltid lika glad när den spelas. 

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.