Jazzie Young är en sångerska från Los Angeles som för den vetgirige är dotter till Jessie Colin Young, sångare i bandet The Youngbloods som hade sin storhetstid runt slutet av 60-talet.

Jazzie Young debuterade med singeln If you love me i fjol och har efter den släppt singeln Lost innan det nu är dags för singel nummer tre: Spaghetti stains. Här får vi en drömliknande poplåt där sångerskan reflekterar över hur många runt henne började få ångest och depression på grund av pandemin. Vänner som i vanliga fall inte hade några som helst mental ohälsa började känna sig nere och på samma läge som Jazzie själv ofta befunnit sig.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Med dagarna och månaderna som kontinuerligt suddas ut och all den inre och yttre oro som händer inom mig och världen i stort är Spaghetti stains mitt svar på de senaste sex månaderna av mitt liv. Den beskriver både ensamhet och självreflektion och förhoppningsvis viss tillväxt på vägen. Det är berättelsen om en person under utveckling.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.