Jazzie Young är en sångerska från Los Angeles som för den vetgirige är dotter till Jessie Colin Young, sångare i bandet The Youngbloods som hade sin storhetstid runt slutet av 60-talet.

Nordiska Favoriter

Jazzie Young debuterade med singeln If you love me i fjol och har efter den släppt singeln Lost innan det nu är dags för singel nummer tre: Spaghetti stains. Här får vi en drömliknande poplåt där sångerskan reflekterar över hur många runt henne började få ångest och depression på grund av pandemin. Vänner som i vanliga fall inte hade några som helst mental ohälsa började känna sig nere och på samma läge som Jazzie själv ofta befunnit sig.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Med dagarna och månaderna som kontinuerligt suddas ut och all den inre och yttre oro som händer inom mig och världen i stort är Spaghetti stains mitt svar på de senaste sex månaderna av mitt liv. Den beskriver både ensamhet och självreflektion och förhoppningsvis viss tillväxt på vägen. Det är berättelsen om en person under utveckling.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011