Jazzie Young är en sångerska från Los Angeles som för den vetgirige är dotter till Jessie Colin Young, sångare i bandet The Youngbloods som hade sin storhetstid runt slutet av 60-talet.

Apple Music

Jazzie Young debuterade med singeln If you love me i fjol och har efter den släppt singeln Lost innan det nu är dags för singel nummer tre: Spaghetti stains. Här får vi en drömliknande poplåt där sångerskan reflekterar över hur många runt henne började få ångest och depression på grund av pandemin. Vänner som i vanliga fall inte hade några som helst mental ohälsa började känna sig nere och på samma läge som Jazzie själv ofta befunnit sig.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Med dagarna och månaderna som kontinuerligt suddas ut och all den inre och yttre oro som händer inom mig och världen i stort är Spaghetti stains mitt svar på de senaste sex månaderna av mitt liv. Den beskriver både ensamhet och självreflektion och förhoppningsvis viss tillväxt på vägen. Det är berättelsen om en person under utveckling.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.