Cliffs + Caves är en folk-popduo som består av modern och dottern Lindsey och Claire Justice från staden Houston i delstaten Texas, USA. De är just nu aktuella med EP:n Lost The Trail. En samling sex låtar som verkligen visar upp denna duos styrka som låtskrivare samt sångerskor. Snygga harmonier, starka melodier och texter som berör. Genom låtarna får vi uppleva känslor av kärlek, hjärtesorg, kamp, uthållighet och mer.

Svensk Pop Apple Music

Just namnet Lost The Trail är en hyllning till livets samtidigt vackra och hjärtskärande delar, som kan vara vilda att uppleva båda samtidigt på en gång. Det är som sex nedslag i livet som det utspelar sig för oss här och nu. Att inte veta var vi är på väg och det är någonstans det fina med livet i stort.

”Vår musik tycks återspegla hur hantverket med gemensamt låtskrivande har blivit en så rik bindningsupplevelse. Vi skriver om vad vi har upplevt – en del av det var det svåraste vi har upplevt, något det ljusaste – men vi var ärliga om allt.”

Lindsey Justice

Om du likt jag uppskattar bra folk-pop kommer du att bli trollbunden av låtarna på Lost The Trail, som du hör här nedan.

Cliffs + Caves

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011