Singer-songwritern Simon Alexander ligger inte på latsidan. Bara veckor efter att han släppte sitt album A Place To Call Home är det dags för honom att börja kratta för album nummer två som heter Riverine. Albumet släpps den 13:e November. Om första albumet fokuserade på Simons mer akustiska sida så kommer Riverine att visa up sångarens mer poppiga. Låtar från hans två första EP:s mixas ihop med en del nya låtar där då Ocean blir då första nya smakprovet från det.

Nordiska Favoriter

Som vanligt när det gäller Simons låtar är de snyggt arrangerade och sångaren är en mycket duktig berättare.
Om singeln berättar Simon:

Ocean är förstasingeln för mitt andra album Riverine, som kommer ut den 13 november. Det är en låt om att hantera en tuff situation, om det så är ett beroende eller ett dåligt förhållande, och hur det kan påverka dig och de människor du älskar mest. Det handlar om att berätta för dig själv samma saker om och om igen, men ändå hamnar du där du inte vill vara. Ibland kan det kännas som ett djupt och oändligt hav som du bara inte kan komma ut ur. Men det finns alltid hopp och om du bara har en person som är där för dig kan det betyda allt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.