Den 22-åriga sångerskan Sofia Karlberg skapade sig ett namn med att släppa olika covers på YouTube. 2019 släppte hon sina första egna låtar med EP:n Spotless Mind. Nu är Sofia aktuell med singeln Glowstick vars video du kan kolla in här nedan.

Svensk Pop

Glowstick är skriven av sångerskan tillsammans med Jan Hammele, Andreas Huber, Steven Michael Hanly, Johannes Burger och Kilian Wilke. Resultatet är en läckert soft men samtidigt medryckande poplåt där Sofia verkligen får visa upp sin röst.

Om låten berättar Sofia:

”Den handlar om ett förhållande som fastnat och känns dålig, men hur som helst försöker du hålla skenet uppe. Precis som en ljusstav är du trasig i mitten men lyser ändå.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.