Efter att ha släppt singeln Nah yeah tidigare i år är nu Sadboii aktuell med singeln som har det trendiga matnamnet Avocado toast. En medryckande hyllningslåt till sångarens mamma, där han tänker tillbaka på alla de gånger hans mamma sett till att han fick med sig en macka när han gått hemifrån för att åka till jobb eller studion. Charmigt. En låt om att visa uppskattning för de som stöttat en igenom åren och ens föräldrar är ju någonstans alltid ens största fan.

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011