Efter att ha släppt singeln Nah yeah tidigare i år är nu Sadboii aktuell med singeln som har det trendiga matnamnet Avocado toast. En medryckande hyllningslåt till sångarens mamma, där han tänker tillbaka på alla de gånger hans mamma sett till att han fick med sig en macka när han gått hemifrån för att åka till jobb eller studion. Charmigt. En låt om att visa uppskattning för de som stöttat en igenom åren och ens föräldrar är ju någonstans alltid ens största fan.

Apple Music
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.