Efter att ha varit med i olika punkband släppte Erik Brolin EP:n 2019 i fjol med tre låtar där bland annat Svarta moln var en av dem. Ett mer elektroniskt och poppigt sound som helt klart uppskattades av undertecknad.

Popmuzik Podcast

Nu är det äntligen dags för Erik att följa upp fjolårets släpp med singeln Blomstertid. En låt som växer från ett avskalad inledning till en energifull låt med läckert elektronisk arrangemang.

Om singeln berättar Erik för bloggen:

Blomstertid har växt fram ur min konflikträdda kropp. Jag vill ge mig själv och alla dom som gärna blundar och sitter tysta en käftsmäll för att stå på sig av vad man tror på, och fylla på med kunskap i de rum där empati saknas.

Jag har försökt skapa något som talar till dom som anser att man inte är en del av problemet om man inte gjort eller gör något. Jag vill få de människorna att överrösta sina hjärnspöken och istället för att vänta på förbättring – gör något åt saken själv.”

Till Blomstertid har Eric Lindqvist spelat in en musikvideo som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.