pop

Erik Brolin – Blomstertid

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter att ha varit med i olika punkband släppte Erik Brolin EP:n 2019 i fjol med tre låtar där bland annat Svarta moln var en av dem. Ett mer elektroniskt och poppigt sound som helt klart uppskattades av undertecknad.

Nu är det äntligen dags för Erik att följa upp fjolårets släpp med singeln Blomstertid. En låt som växer från ett avskalad inledning till en energifull låt med läckert elektronisk arrangemang.

Om singeln berättar Erik för bloggen:

Blomstertid har växt fram ur min konflikträdda kropp. Jag vill ge mig själv och alla dom som gärna blundar och sitter tysta en käftsmäll för att stå på sig av vad man tror på, och fylla på med kunskap i de rum där empati saknas.

Jag har försökt skapa något som talar till dom som anser att man inte är en del av problemet om man inte gjort eller gör något. Jag vill få de människorna att överrösta sina hjärnspöken och istället för att vänta på förbättring – gör något åt saken själv.”

Till Blomstertid har Eric Lindqvist spelat in en musikvideo som du kan kolla in här nedan.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.