Anthony Gonzalez och hans M83 är tillbaka!
Han inleder 2023 med att annonsera det nya albumet Fantasy, som släpps den 17:e Mars. Ett album som då följer upp DSVII från 2019.

Popmuzik Podcast

Först ut från albumet är singeln Oceans Niagara. Med mycket energi som pumpar ut ur högtalarna, levererar artisten något som känns som ett perfekt intro till både albumet men också för artisten. Det är förväntansfullt och bygger upp stämningen för vad som komma skall. Att videon är likt en klassisk science fiction-film, med ungdomar som befinner sig i yttre rymden och Anthony som någon form av skrämmande monster som vakar över allt, lägger än mer till känslan av låten. Lite som att vi välkomnas till M83s magiska värld. Personligen följer jag gärna med.

Följ M83 på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.