Anthony Gonzalez och hans M83 är tillbaka!
Han inleder 2023 med att annonsera det nya albumet Fantasy, som släpps den 17:e Mars. Ett album som då följer upp DSVII från 2019.

POPMUZIK LOVER 2

Först ut från albumet är singeln Oceans Niagara. Med mycket energi som pumpar ut ur högtalarna, levererar artisten något som känns som ett perfekt intro till både albumet men också för artisten. Det är förväntansfullt och bygger upp stämningen för vad som komma skall. Att videon är likt en klassisk science fiction-film, med ungdomar som befinner sig i yttre rymden och Anthony som någon form av skrämmande monster som vakar över allt, lägger än mer till känslan av låten. Lite som att vi välkomnas till M83s magiska värld. Personligen följer jag gärna med.

Följ M83 på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011