Erik Brolin kommer från de Småländska skogarna och har under sin uppväxt varit med i olika bandkonstellationer. I slutet av sommaren släppte Erik debuten Blod, där han – till motsats från sina tidigare band – gått över till att sjunga på svenska och ha mer synthar i produktionen. Ja men det är en utveckling som jag alltid applåderar och uppmuntrar.

POPMUZIK LOVER 2

Nu är det i alla fall dags för Erik att följa upp debuten och släppa singeln Svarta moln. En medryckande poplåt med skönt elektronisk produktion som inspirerades av senaste säsongen av Stranger Things där sångaren ville göra en kombination av synthpop från 80-talet och modern indiepop.

Resultatet hör du här nedan, så klicka på play och dansa loss.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011