Xandor är en producent och DJ från Boston i USA. Han samarbetar här med sångerskan Katie Dicicco från New York på singeln Insatiable. Här bjuds vi på en läcker och klubblåt som mixar gitarrer och tunga beats som gav låten en skön dynamik.

DOLBY ATMOS

Om låten berättar Xandor:

Insatiable är en känsla för alla, oavsett om du har en fling eller startar en relation med någon du är mycket intresserad av. Du delar intima stunder och connectar på en mycket mänsklig nivå. Jag hoppas att alla kan förlora sig helt i den känslan när de lyssnar på vår låt!”

Låten i sig är skriven av Xandor och Katie tillsammans med Will Jay. Xandor håller just nu på att sammanställa sitt debutalbum Alive. Men tills dess att det släpps så kan du dansa loss till Insatiable här nedan samt kolla in den sexiga videon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011