Fever Ray är här aktuell med singeln Kandy, som då blir tredje från artistens kommande album Radical Romantics, som släpps den 10:e Mars. Låten är faktiskt gjord tillsammans med brodern Olof Dreijer (samt 2023 Rabid), så alla The Knife-fans borde ju bli lyckliga.

Favoriter Apple Music

I videon kan vi se Fever Ray framföra låten på en scen till jukeboxen som spelar. Det är skruvat och läckert, med en känslan av suggestiv känsla. Både i musiken, samt i den David Lynch-doftande videon.

För regin av Kandy står Martin Falck.

Följ Fever Ray på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.