Fever Ray är här aktuell med singeln Kandy, som då blir tredje från artistens kommande album Radical Romantics, som släpps den 10:e Mars. Låten är faktiskt gjord tillsammans med brodern Olof Dreijer (samt 2023 Rabid), så alla The Knife-fans borde ju bli lyckliga.

Popmuzik Lover Patreon

I videon kan vi se Fever Ray framföra låten på en scen till jukeboxen som spelar. Det är skruvat och läckert, med en känslan av suggestiv känsla. Både i musiken, samt i den David Lynch-doftande videon.

För regin av Kandy står Martin Falck.

Följ Fever Ray på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011