Dezabel är en låtskrivare och producent från Schweiz som varit aktiv sedan 90-talet med att skapa musik. Nu är han aktuell med singeln Another drink och med det följer upp Ego, som då var första låten under artistnamnet. Nya singeln är kraftigt influerad av amerikansk musikproduktion och som han själv beskriver den så är det lite som ”Zurich meets L.A.” Resultatet är väldigt soft R&B-pop, med en behaglig rytm och känsla som löper igenom låten. Så luta dig tillbaka och häll upp ännu en drink och njut.

Apple Music
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.