R&B och hip-hop på 90- och 00-talet var något alldeles speciellt, de genialiska beatsen tillsammans med lekfulla top-lines kändes enkelt och utan krusiduller. Därför blir jag barnsligt förtjust i singeln Lita på mig. Här har DeDe Lopez och Blues lyckats fånga essensen med allt som var lyckat under årtiondena. Rytm och melodi är i perfekt harmoni och sångarnas röster kompletterar varandra för att skapa en dynamisk lyssningsupplevelse med rätt mängd nostalgi och nytänk för att kännas aktuellt.

Popmuzik Podcast

Budskapet med låten ligger båda artisterna nära om hjärtat då den ämnar att få ungdomar och vuxna att reflektera över sitt alkoholintag. Något som DeDe och Blues upplevt baksidorna av i förstaperson.

Det blir ett spännande möta när två artister från olika bakgrunder sammanstrålar för att skapa musik tillsammans. De De bidrar med sin pop-estetik och Blues med sin kvicka rap, låt oss hoppas att detta inte är den sista låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011