Hur låter det när man blandar R&B med nu-disco, soul och pop? Riktigt jäkla bra om ni frågar mig! Kanadensiska J3M visar helt klart vart skåpet ska stå när han tar med oss på en utomjordisk resa på nya singeln TMYLM. Helheten blir drömsk, läckert elektronisk och funkig. Löjligt förtjust i låtar som svänger är detta helt klart spåret för mig. Extra glad blir jag i tillhörande artwork som är disco-influerat men gjort i 8-bitrar.

Skicka in din musik

Texten i den aktuella singeln talar om ångest. Mer specifikt den ångest som kan uppstå när starka känslor finns. Här försöker artisten övertyga någon om att komma till rätta med tanken om att de två parterna har något speciellt mellan sig.

Missa inte denna riktigt läckra disco-dänga när ni svänger om på dansgolvet i sommar. Helt klart en artist att lägga på minnet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011