Wow! Norska Jonahh tar mig med storm när han släpper den medryckande Am I wrong. Genom att varva funkiga rytmer med snygga fraseringar och stora mått R&B blir det aktuella släppet en riktig fröjd att lyssna till. I Norge har artisten redan gjort ett namn för sig och roterar flitigt på radio. Trots att Jonahh är ett nytt namn för mig har han redan hunnit släppa två EPs och är inne på sin tredje som planeras ha release senare i höst.

Favoriter Apple Music

Am I wrong berättar historien om en tjej som Jonahh träffade förra sommaren och hur han
inte kan släppa tanken på henne. Här hör vi honom även delge en rädsla inför ett framtida möte och att han möjligtvis romantiserat bilden av dem två i sitt huvud.

”Jag skrev den här låten efter att ha träffat en tjej förra sommaren, och kunde inte få henne ur mitt huvud. Jag var inte säker på om hon kände likadant och jag tror att många människor kan relatera till den känslan av osäkerhet.”

Jonahh

Jonahh

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.