Wow! Norska Jonahh tar mig med storm när han släpper den medryckande Am I wrong. Genom att varva funkiga rytmer med snygga fraseringar och stora mått R&B blir det aktuella släppet en riktig fröjd att lyssna till. I Norge har artisten redan gjort ett namn för sig och roterar flitigt på radio. Trots att Jonahh är ett nytt namn för mig har han redan hunnit släppa två EPs och är inne på sin tredje som planeras ha release senare i höst.

Popmuzik Podcast

Am I wrong berättar historien om en tjej som Jonahh träffade förra sommaren och hur han
inte kan släppa tanken på henne. Här hör vi honom även delge en rädsla inför ett framtida möte och att han möjligtvis romantiserat bilden av dem två i sitt huvud.

”Jag skrev den här låten efter att ha träffat en tjej förra sommaren, och kunde inte få henne ur mitt huvud. Jag var inte säker på om hon kände likadant och jag tror att många människor kan relatera till den känslan av osäkerhet.”

Jonahh

Jonahh

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011