Den amerikanska popartisten Brii Elliss jobbar just nu mot sin andra EP All-In, som släpps den 17:e November. Från det kan du hör höra singeln Perfect 4 Me, och av den nya låten at döma låter som vi kommer att få en riktigt bra popupplevelse med EP:n.

Favoriter Apple Music

Med ett skönt rytmiskt arrangemang som doftar R&B-pop sjunger Brii om den där underbara bubblande perioden i början av en relation. Den tiden då allt känns magiskt och perfekt, utan några orosmoln på himlen. Bara kärlek.

Om singeln berättar Brii för bloggen:

Perfect 4 Me fångar den djupa upplevelsen av att bli djupt kär i någon för första gången. Texten bakom den här låten representerar min personliga erfarenhet av ung kärlek, som jag tror att lyssnare kommer att få stark resonans för.”

Vad säger du? Visst är Perfect 4 Me en hit?
Vill du lära känna artisten mer, så kan du se min intervju med henne i Popmuzik TV från när hon släppte singeln Bad idea.

Brii Elliss

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011