Fem bästa musiktipsen – vecka 3

Då var det ju söndag igen och med det dags att lista fem låtar från veckan som jag tycker du ska lyssna på en extra gång.
Vi kör igång.

Laleh – Tack förlåt

Det är något med Laleh som alltid får mig på bra humör. Hon verkligen kokar av positivitet och det är precis det man alltid behöver. Nya singeln Tack förlåt är precis det. Positiv och tacksam – en låt att bli lycklig tillsammans med. Lägg sedan till en färgstark video som ger oss lite vårkänslor såhär mitt i vintern.
Tack, Laleh.

Monarchy – Back to the start

Duon Monarchy har ju alltid följt mig här i bloggen sedan start mer eller mindre. Nu har de släppt albumet Mid:Night och från den får vi här den lekfulla och extra poppiga singeln Back to start med en video där de likt Professor Higgins ska lära en alien lära sig om livets viktiga saker som att föra sig och musik. Helt klart min påse även denna gång med andra ord.

Natalie Shay – Yesterday

Efter den lysande singeln Perfume är Natalie Shay tillbaka med ytterligare en pop-pärla. Denna gång heter låten Yesterday och om du gillade förra låten kommer du inte bli besviken på den brittiska sångerskan starka melodi denna gång heller.

ViVii – And tragic

Den svenska drömpoptrion ViVii fortsätter att imponera med sin musik. Efter singeln Suckerpunch i höstas får vi här den vemodiga och vackra And tragic. Sedan kommer bandet släppa ett album under våren, så året kommer inte vara helt tragiskt känns det som, utan väldigt behagligt om låtarna fortsätter i samma stil.

Sam Smith & Normani – Dancing with a stranger

När Sam Smith är lite mer dansant tycker jag han är som bäst. Nya singeln Dancing with a stranger är inget undantag, när vi med hjälp av softa beats samt Normani från Fifth Harmony bjuds på hittig pop. För min del får Smith absolut släppa ett helt album som går i mer upptempo. Det vore magiskt. Tills dess får vi dansa med en främlingen till tonerna av just Dancing with a stranger.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 3" A few seconds ago

Comments are closed.