Då var det ju söndag igen och med det dags att lista fem låtar från veckan som jag tycker du ska lyssna på en extra gång.
Vi kör igång.

Skicka in din musik

Laleh – Tack förlåt

Det är något med Laleh som alltid får mig på bra humör. Hon verkligen kokar av positivitet och det är precis det man alltid behöver. Nya singeln Tack förlåt är precis det. Positiv och tacksam – en låt att bli lycklig tillsammans med. Lägg sedan till en färgstark video som ger oss lite vårkänslor såhär mitt i vintern.
Tack, Laleh.

Monarchy – Back to the start

Duon Monarchy har ju alltid följt mig här i bloggen sedan start mer eller mindre. Nu har de släppt albumet Mid:Night och från den får vi här den lekfulla och extra poppiga singeln Back to start med en video där de likt Professor Higgins ska lära en alien lära sig om livets viktiga saker som att föra sig och musik. Helt klart min påse även denna gång med andra ord.

Natalie Shay – Yesterday

Efter den lysande singeln Perfume är Natalie Shay tillbaka med ytterligare en pop-pärla. Denna gång heter låten Yesterday och om du gillade förra låten kommer du inte bli besviken på den brittiska sångerskan starka melodi denna gång heller.

ViVii – And tragic

Den svenska drömpoptrion ViVii fortsätter att imponera med sin musik. Efter singeln Suckerpunch i höstas får vi här den vemodiga och vackra And tragic. Sedan kommer bandet släppa ett album under våren, så året kommer inte vara helt tragiskt känns det som, utan väldigt behagligt om låtarna fortsätter i samma stil.

Sam Smith & Normani – Dancing with a stranger

När Sam Smith är lite mer dansant tycker jag han är som bäst. Nya singeln Dancing with a stranger är inget undantag, när vi med hjälp av softa beats samt Normani från Fifth Harmony bjuds på hittig pop. För min del får Smith absolut släppa ett helt album som går i mer upptempo. Det vore magiskt. Tills dess får vi dansa med en främlingen till tonerna av just Dancing with a stranger.

https://youtu.be/brmW88EO_cI
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011