Vi går snart in i sommarperioden och det är dags att dansa loss på klubbar och barer utmed den svenska kusten. Från Strömstad ner till Båstad kan vi dansa och festa natten lång till årets sommarplågor.

Favoriter Apple Music

Just en sommarplåga är det som Borås-gruppen Albatraoz bjuder oss på när de här släpper Leva/Dö. En energifylld klubbdänga om att leva på natten för dansgolvet och spriten och dö på dagen. Eller i alla fall ligga döende bakis tills det är dags att gå ut igen. Känner du igen dig?

Passande att släppa låten nu inför valborg, som är lite av en partyhelg över landet, men också inför den norska russ-perioden som går av stapeln från 1:a till 17:e Maj, då denna typ av musik är det som spelas i russebussarna i grannlandet.

För dig som vill upptäcka mer musik i bloggen, så tycker jag du ska spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Då är ny musik bara ett knapptryck bort, i och med att jag lägger ut nya inlägg i bloggen varje dag. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Aktivera gärna notiser sedan också, så får du ett meddelande när det finns nya intervjuer och musiktips att uppleva i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011