Okej. Dags att bli på extra bra humör.
Den 19-åriga brittiska sångerskan Natalie Shay ger oss upplyftande pop med nya singeln Perfume. En låt som än en gång visar att britterna är bäst i hela världen på att göra just poplåtar. Jag menar, perfekt melodi och pulserande beat och lite lätt doft av 80-tal i produktionen. Jag lovar att både pulsen och humöret lyfter av detta.

Sångerskan berättar:

“I love how this track is so different from my others but is very self contained. I especially loved the use of using modular synths and other productional techniques to create a sound which is a mix of my live, real instrument sound and and a new productional identity”

Perfume är skriven tillsammans med Jonathan Vears och du hör den här:


Missa inte: Du hittar även Perfume i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Natalie Shay
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend