Himlen Bror är tillbaka för att ge oss den New Order-doftande singeln Älskling. Med läcker basgång och kosmiska synthar bjuder sångaren oss på en bubblande kärlekslåt vars titel verkligen talar om vad den handlar om. (Ingen idé att komplicera saker, säger jag). För detta är verkligen en kärlekskrank poplåt som kommer få fans av ovan nämna grupp och new wave-genren i allmänhet att gå igång, det lovar jag.

Nordiska Favoriter

Jag är ju väldigt svag för denna typ av låtar. Det är som sagt en skön retrokänsla, men också en nypa vemod och en viss dos av lekfullhet i arrangemanget. Allt på en gång. Så för min del blev det både svängigt och nostalgiskt.

Ladda din spellista med denna sommarpoplåt och gör ölhänget på stan eller balkongen lite mer medryckande. Det är definitivt en låt att spela högt så grannarna hör och dansar med.

När du ändå lägger till låten till din spellista, så kan du även spara ner Popmuzik på din hemskärm i mobilen. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. På det viset kommer du alltid åt sidan och har ny musikinspiration ett klick bort. Bra va.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011