Jag tycker ju Sam Smith alltid är som bäst när han lånar ut sin röst till mer dansanta låtar. Hans sorgsna och ändå soul-fyllda röst passar perfekt till ett mer upptempo beat. Det gör att jag fullkomligt älskade singeln Dancing with a stranger som nyligen släpptes. En mer dansant Smith som här sjunger duett tillsammans med den amerikanska sångerskan Normani från gruppen Fifth Harmony.
Får hoppas att Sam väljer att bli mer dansant mellan sina tårdrypande ballader från och med nu. Det vore magi på hög nivå.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend