Drömpoptrion ViVii från Stockholm som fick mig att bli helt till mig av singeln Suckerpunch i höstas är nu tillbaka med låten And tragic. En mjuk produktion och vemodig känsla i sången fick än en gång mig att bli helt såld på detta.
Om singeln berättar de:

Popmuzik Lover Patreon

”Vi hade en tydlig idé om vad låten skulle handla om men under skapandet av låten så ändrades det och den tog en annan riktning. Det är så vi önskar att det ska gå till, att låta musiken få ha sin egen vilja. I det här fallet att life både är fun and tragic.”

Den 15:e Mars släpper bandet sitt debutalbum och under april kommer ViVii – som består av Caroline och Emil Jonsson samt producenten Anders Eckeborn, att åka på turné med nedslag i Stockholm, Göteborg och Lund.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011