Drömpoptrion ViVii från Stockholm som fick mig att bli helt till mig av singeln Suckerpunch i höstas är nu tillbaka med låten And tragic. En mjuk produktion och vemodig känsla i sången fick än en gång mig att bli helt såld på detta.
Om singeln berättar de:

“Vi hade en tydlig idé om vad låten skulle handla om men under skapandet av låten så ändrades det och den tog en annan riktning. Det är så vi önskar att det ska gå till, att låta musiken få ha sin egen vilja. I det här fallet att life både är fun and tragic.”

Den 15:e Mars släpper bandet sitt debutalbum och under april kommer ViVii – som består av Caroline och Emil Jonsson samt producenten Anders Eckeborn, att åka på turné med nedslag i Stockholm, Göteborg och Lund.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend