Äntligen är Säkert! tillbaka!
Det var 2010 som Anika Norlin släppte albumet Facit som då, liksom nu, producerats av Henrik Oja . Nya skivan heter Däggdjur och handlar kortfattat om att vara människa och samexistera med andra människor.
Från början var det tänkt att Anika skulle skiva åt andra, men efter ett tag gick det upp för henne att låtarna hon skrev handlade om henne och blev med det för personliga att lämna vidare.
Skivan släpps den 3:e Februari men redan nu får vi höra ett första smakprov från albumet i form av låten Snooza . Det är en liten Spotify-treat som man numera gör innan den första singeln släpps (Kommer hända heter den).
Så lägg er i sängen och snooza tillsammans med Säkert!

Popmuzik Lover Patreon

Säkert!
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011