Du är bara en turist som tillfälligt ockuperat mitt hjärta, jag var bara ännu en destination. Med målande liknelser jämför Nolina en flyktig romans som kom lika fort som den gick i låten Tourist.

Nordiska Favoriter

En skickligt berättad historia omfamnas av en syntdriven produktion och nostalgisk 80-tals känsla. Stämningen pendlar mellan romantisk, drömsk och pulserande. Helheten blir som att blicka in i ett skimrande nu-disco med stråkar, funkiga gitarrer och atmosfärsik stämsång.
Helt klart ett sound i min smak.

Bakom låten hittar vi duon Nolina från Austin i Texas, USA. Det var 2018 som Stef Atkinson och Nick Atkinson valde att slå sina påsar ihop och skapa musik tillsammans, vilket bland annat lett till EP:n The Other Side som de släppte 2021.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011