Du är bara en turist som tillfälligt ockuperat mitt hjärta, jag var bara ännu en destination. Med målande liknelser jämför Nolina en flyktig romans som kom lika fort som den gick i låten Tourist.

Covered PSB

En skickligt berättad historia omfamnas av en syntdriven produktion och nostalgisk 80-tals känsla. Stämningen pendlar mellan romantisk, drömsk och pulserande. Helheten blir som att blicka in i ett skimrande nu-disco med stråkar, funkiga gitarrer och atmosfärsik stämsång.
Helt klart ett sound i min smak.

Bakom låten hittar vi duon Nolina från Austin i Texas, USA. Det var 2018 som Stef Atkinson och Nick Atkinson valde att slå sina påsar ihop och skapa musik tillsammans, vilket bland annat lett till EP:n The Other Side som de släppte 2021.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011