Viktor Norén samarbetar med Klara Söderberg från First Aid Kit på den organiskt producerade singeln Sång till min bästa vän. Låten är ett första smakprov från Viktors kommande soloalbumdebut som planeras släppas till hösten. Såhär säger han själv om skapandeprocessen.

Popmuzik Lover Patreon

“När jag och Andreas Mattsson skrev den här låten – och alla andra på albumet – skickade den in oss i ett kreativt rus som tog oss ut på en resa utan slut. En evig källa av musik, som att skivan skrev sig själv. Det är en sång om den renaste av kärlekar. Vänskap. En kärlek som alltid finns där, lågmäld men intensiv. Som aldrig slutar brinna, som står när alla andra faller. Hjärtats skyddsnät.
Och det är som en sommardröm att få dela mikrofonen med Klara Söderberg. Att få sjunga med Sveriges bästa sångerskor, först Lisa Nilsson och nu med Klara, är som att leva i en konstant min stora dag-tillvaro. Pojk-och pophjärtat slår volter”.

Sköna soulkörer och virvlande blåsinstrument varvas med sångarnas inlevelsefulla stämmor vilket för mina tankar till den ljuvligt blomstrande sommaren. I mitt tycke sätter Norén fingret på något mycket speciellt i Sång till min bästa vän – nämligen att romantiska relationer sällan kan mäta sig med vänskap.

Om du vill ha stenkoll på bloggen kan du spara en genväg till den på din mobils hemskärm. Då Popmuzik uppdateras dagligen med nya musiktips och inlägg är det bra att besöka den regelbundet.
Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011