Filip Bele avslutar sin EP Växa Klart med låten Kvittar.
En upplyftande och hoppfull låt om förväntan. Att istället för att stressa om saker man kanske inte kan påverka, så ska man försöka uppskatta livet som det är här och nu.
För hur krokig resan än är i livet, så brukar det mesta lösa sig eller bli bra i slutändan. Om det så är dåliga betyg eller att man inte har en given plan om framtiden, så hittar man oftast ändå rätt tillslut. Man behöver inte känna sig sämre eller mindre lyckad för det, ibland tar det bara längre tid för pusselbitarna att falla på plats.

Popmuzik Podcast

Filip berättar för bloggen:

”Textraden ”Ettan blir till trean, och där står jag med hoppet kvar, en tid av falsk förväntan” inleds vers 1 med och där syftar jag på gymnasietiden. Det var en tid som jag själv upplevde att det ställdes mycket krav på en och att det byggdes upp en känsla av ”nu avgörs det” ”vad ska jag bli?” ”vad kommer jag göra efter mina 3 år här?” etc.”

Jag gillar känslan i låten här. Att det är lite som en klapp på axeln eller behövlig kram, som uppmanar en att inte stressa sönder, utan att som sagt uppskatta livet här och nu.

Produktionen är upplyftande och medryckande. Det är handklapp och stråkar som bygger upp förväntningarna och låten. Det är lite som låten som den där låten som spelas när filmen är slut. När man nått målet och man kan se tillbaka på det som varit med ett leende.

Visst är det en härlig känsla i låten?
Om du uppskattar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna stötta arbete med bloggen som Patreon. Det gör det möjligt att driva Popmuzik vidare och fortsätta lyfta fram grymma artister och deras låtar.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011