MYSIGT! Det är känslan jag får när jag lyssnar till Jess Spink nya singel Easy. Drivande tempo och en skön avvägning mellan pop och indie landar artistens sound bland den mer alternativa popen. Inte mig emot alls mig emot. Det här är riktigt bra! 

Popmuzik Popcast

Easy handlar om de spännande ”enkla” första stadierna av ett förhållande och att vilja behålla den fasen, innan du river murarna och riskerar att bli sårad.”

Jess Spink

Till smarta hookar, rik textur och en luftig refräng sitter jag och diggar hela lyssningen rakt igenom. Den vocodade effekten på ordet ”longer” är inget annat än magi. Det är charmigt och eget på ett sätt som med all säkerhet tilltalar den breda massan. Tillförande video är regisserad av Henry Croston som bland annat skapat visuellt material till favoriten Sigrid. Här lyckas artisten fånga värmebölja i London från soluppgång till solnedgång som passande nog matchar låtens energi.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.