MYSIGT! Det är känslan jag får när jag lyssnar till Jess Spink nya singel Easy. Drivande tempo och en skön avvägning mellan pop och indie landar artistens sound bland den mer alternativa popen. Inte mig emot alls mig emot. Det här är riktigt bra! 

Popmuzik Podcast

Easy handlar om de spännande ”enkla” första stadierna av ett förhållande och att vilja behålla den fasen, innan du river murarna och riskerar att bli sårad.”

Jess Spink

Till smarta hookar, rik textur och en luftig refräng sitter jag och diggar hela lyssningen rakt igenom. Den vocodade effekten på ordet ”longer” är inget annat än magi. Det är charmigt och eget på ett sätt som med all säkerhet tilltalar den breda massan. Tillförande video är regisserad av Henry Croston som bland annat skapat visuellt material till favoriten Sigrid. Här lyckas artisten fånga värmebölja i London från soluppgång till solnedgång som passande nog matchar låtens energi.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011