Inklätt i en melodi likt en vaggvisa är Phone sex en maxad euforisk poplåt med kaxig attityd och läckra hookar. Jamison och Maria Lynn skapar tillsammans en ostoppbar HBTQ-powerduo. Deras inspirationskällor är akter som Olivia Rodrigo och Twenty One Pilots. Rytmerna påminner många gånger om R&B, men hämtar även stor inspiration ifrån punkrocken med sina live-trummor och elgitarrer. 

Svensk Pop Apple Music

Texten i den aktuella låten talar om dagens ytliga dejtande och hur utbytbar man är som individ. Inget är längre genuint och äkta. Temat är lätt att relatera till och varje melodibyte sitter som en smäck. Extra förtjust är jag i det förlösande slutet med ösiga trummor och krispig mix. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011