Inklätt i en melodi likt en vaggvisa är Phone sex en maxad euforisk poplåt med kaxig attityd och läckra hookar. Jamison och Maria Lynn skapar tillsammans en ostoppbar HBTQ-powerduo. Deras inspirationskällor är akter som Olivia Rodrigo och Twenty One Pilots. Rytmerna påminner många gånger om R&B, men hämtar även stor inspiration ifrån punkrocken med sina live-trummor och elgitarrer. 

Apple Music Svensk Pop

Texten i den aktuella låten talar om dagens ytliga dejtande och hur utbytbar man är som individ. Inget är längre genuint och äkta. Temat är lätt att relatera till och varje melodibyte sitter som en smäck. Extra förtjust är jag i det förlösande slutet med ösiga trummor och krispig mix. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.