Med Heather släpper artisten Malak sin tredje singel för 2022 och följer med den upp Feelin och Holy Vows. En takt artisten tänker fortsätta med, då det är planerat ytterligare två singlar, samt en EP innan året är slut.

Favoriter Apple Music

Singeln Heather är en knippe energi på fyra minuter. Med en kombination av indiepop och rock ger artisten oss en härligt drivande låt med tunga trummor, glittrande synthar och starka gitarrer. Allt omsvept i Malaks mjuka, drömliknande röst. Detta är definitivt musik för arenorna och artisten själv känns som ett intressant namn att hålla ögonen på, eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011