Här kommer den tredje delen i serien Live in the Moonlight med Night Terrors of 1927. Denna gång är det låten Running In Place som Jarrod sjunger i månljuset. Serien är inspelad i Joshua Tree mitt i natten med en Sony A75 kamera. Inget ljus utom månens. Finfin idé.

Nordiska Favoriter

Night Terrors of 1927 bildades 2012 i Los Angeles av Jarrod Gorbel, tidigare sångare i The Honorary Title och Blake Sennet , tidigare gitarrist i Rilo Kiley.
Med en bakgrund i indierock och vad som verkar vara en kärlek till 80 talet gör de melodier som direkt kallar på ens uppmärksamhet och det känns väldigt 2015. Nyligen släppte de den fantastiska skivan Everything´s Coming Up Roses.

Night Terrors of 1927 @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011