Poptalangen Myra Granberg ger oss den lekfulla singeln Psykopat och det spritter i varje pop-nerv i kroppen. Med lika mått ironi som självinsikt är det aktuella släppet i samma anda som monsterhiten Lose my mind. Här talar sångerskan om det faktum att hon många gånger upplevs som manisk bara för att hon har ett driv och mål med sitt artisteri.

Nordiska Favoriter

”När man är en liten traumatiserad arbetarklasstönt från skogen vet man att verkligen ingenting kommer gratis. Kanske är det den finska envisheten i mig, den otröstliga rastlösheten eller det ursinniga småstads-drivet som gör det, något är det som får mig att aldrig sluta fortsätta framåt. I min nya, kanske lite smått flippade, singel Psykopat känns det som att jag skriker ”LUGN! JAG ÄR INTE GALEN”. Även om folk tror att jag totalt tappat det. Beatet representerar kaoset och stressen som mitt ’blessing-or-curse driv’ får mig att genomleva dagligen.”

Myra Granberg

Denna grammis-nominerade och miljon-streamade artist meddelar i samband med släppet även en ny EP och omfattande vår & sommarturné. Tillhörande färgsprakande video ser ni här i bloggen.

Myra Granberg

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.