Under några månader hu har Isak Danielson haft något som han kallar för Sunday SessionsYouTube. Här framför sångaren olika låtar live i studio, både sina egna och covers på andras.
I söndags fick vi en fin tolkning av Frank Oceans låt White Ferrari, som Isak framförde tillsammans med Alba August.
Resultatet är känslofyllt och ger en behaglig gåshud, lite som allt Isak rör på. Jag skulle nog säga att Isaks och Albas tolkning slår originalet. Det är så mycket magi i rösterna och jag älskar det avskalade arrangemanget och körerna.

Svensk Pop Apple Music

Alba berättar:

”För några månader sedan uppträdde Isak och jag på ett bröllop tillsammans. Så fort han började sjunga togs jag med ens bakåt i tiden. Jag kände direkt att jag ville testa hur våra röster skulle låta ihop”.

Om låtvalet berättar de båda sångarna för bloggen:

“Låten är väldigt komplex och det är svårt att greppa de olika elementen i den. Vi gick verkligen igång på den utmaningen!”

Som sagt, du kommer garanterat bli lika mäkta imponerad av denna tolkning som jag.
Så lyssna och njut.

Isak Danielson

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011