Under några månader hu har Isak Danielson haft något som han kallar för Sunday SessionsYouTube. Här framför sångaren olika låtar live i studio, både sina egna och covers på andras.
I söndags fick vi en fin tolkning av Frank Oceans låt White Ferrari, som Isak framförde tillsammans med Alba August.
Resultatet är känslofyllt och ger en behaglig gåshud, lite som allt Isak rör på. Jag skulle nog säga att Isaks och Albas tolkning slår originalet. Det är så mycket magi i rösterna och jag älskar det avskalade arrangemanget och körerna.

Apple Music

Alba berättar:

”För några månader sedan uppträdde Isak och jag på ett bröllop tillsammans. Så fort han började sjunga togs jag med ens bakåt i tiden. Jag kände direkt att jag ville testa hur våra röster skulle låta ihop”.

Om låtvalet berättar de båda sångarna för bloggen:

“Låten är väldigt komplex och det är svårt att greppa de olika elementen i den. Vi gick verkligen igång på den utmaningen!”

Som sagt, du kommer garanterat bli lika mäkta imponerad av denna tolkning som jag.
Så lyssna och njut.

Isak Danielson

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.