Emil Löfström och hans O!Dorian är tillbaka för att följa upp debutsingeln Going to the Mecca med Straight. En titel som är ett fyndigt lek med ord, då O!Dorian sjunger om att han inte kan ”give you a straight answer”.
Emil berättar att texten bygger på en högst personlig och självupplevd historia om ett förhållande präglat av kontrollbehov, dåligt samvete och såväl oförmåga som ovilja att ’give a straight answer’.

Svensk Pop Apple Music

”I backspegeln inser jag att jag inte var redo för vad han ville. Han ville ständigt ha koll, ringde, SMS:ade etc. Jag blev rädd för att släppa in honom, han ville helt enkelt mer – flytta ihop, förlova oss och så vidare. En dag hade han en överraskning till mig. Han hade köpt ett radhus åt oss! Med motiveringen ’du kan ju aldrig svara på när vi ska flytta ihop, så nu tog jag saken i egna händer’. Vi har inte pratat sedan dess, jag tror aldrig att någon har skrämt mig så mycket någonsin.”

Produktionen är härligt over the top och dramatisk. Det är dansat med tunga trummor och synthslingor. Fans av Pet Shop Boys, Army of Lovers samt Francesca e Luigi (då det är Martin Permer från den duon som skrivit låten tillsammans med Emil och Robert Ström) kommer garanterat att älska detta.

Den 6:e April släpps även en remix-EP på låten som innehåller remixar av Stormby, SCALA och Peter Frodin.

O!Dorian

Vad tyckte du?
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011