Telykast är en trio från Los Angeles som bor tillsammans i sin studio. De jobbar mycket med organiska instrument i sina arrangemang, men lyckas med det göra bra dansmusik.

“Everything in our recordings is organic and we live by the philosophy that we can create any sound without using synths. We really enjoy playing live and performing our unique mix of both DJing and playing live instruments simultaneously. With a mission to push the boundaries and shift the needle, we’re here to innovate the dance scene and change it up a bit.”

Deras senaste singel, som är den mer avslappade och långsamma Summertime har nu blivit remixad av herrarna själva för att bli mer upptempo och passa sommarens olika musikfester.

Summertime is about moving to L.A. and getting lost in the skyline. It’s easy to be swept away by the beauty of it all. The track is about the magic to it, but it’s also about the pitfalls that easily happen, and about the parts of the city life that are often forgotten when a city is heavily romanticized.”

På låten sjunger Rachel Raquel, så höj volymen och låt gänget här sparka igång festen.

Telykast
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend