Detta gjorde ju mig väldigt lycklig måste jag säga.
Life-Work gör en härligt synthig tolkning av låten Dear God av Midge Ure från 1988.
TIll det har Matt Pop remixat låten till en härlig handbag-version som kommer passa perfekt på de regnbågsfärgade dansgolven. Jag tyckte ju detta var en sjukt skön version av låten och jag kan tänka mig att fans av bland annat Erasure kommer gilla lika mycket som jag.

Popmuzik Lover

Låten i sig skrev Ure som en frustration över hur många som använde guds namn för att attackera andra. Hur stora konflikter i världen grundades i just olika religioner och hur människor ville mörda varandra för att den andre hade ”fel” religion. Något som fortfarande, snart 30 år senare, är lika aktuellt, tyvärr.

Här får vi alla fall en anledningen att dansa bort all elände och istället vara lyckliga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.